Hírek - Dr. Kovács József

A választók egyértelmű döntése alapján dr. Kovács József folytatja képviselői munkáját Gyula és térsége érdekében.

A választók egyértelmű döntése alapján dr. Kovács József folytatja képviselői munkáját Gyula és térsége érdekében.

Dr. Magyar György gyulai ügyvéd, a választási bizottság (OEVB) elnöke a Városháza dísztermében adta át képviselő úrnak a negyedik parlamenti ciklusára szóló megbízólevelet.

A Gyulai, Sarkadi és Szeghalmi kistérségek képviseletében különleges ajándékkal kívántunk eredményes munkát és jó egészséget országgyűlési képviselőnknek. Egy olyan térképet készíttettünk a választókerületről, amelyen a településeket kapszulák jelzik, azokban pedig az adott településről származó termőföld van.

 

 

 Ez jelképezi, hogy a termőtalaj rendelkezésre áll, a munkát pedig a következő négy évben is el kell végeznünk közösen a településeken lakó emberek érdekében.

 

 

Gyula város részéről még egy külön ajándékkal készültem: a nemzet kultúráját megjelenítő Erkel Ferencet ábrázoló büsztöt ajándékoztam képviselő úrnak. Ennek is üzenete van.

 

 

Egy legenda szerint a második világháború alatt Sir Winston Churchill egyik minisztere azt indítványozta, hogy a hadi költségek megugrása miatt a kultúra támogatásából faragjanak le, a miniszterelnök visszakérdezett: rendben, de ha nem marad kultúra, akkor miért is harcolunk valójában? 

 

 

Erkel és életműve azt a kultúrát jelképezi, amiért harcolunk, amiért politikai küzdelmeket folytatunk. Azt a kultúrát, ami – pártállástól függetlenül – mindannyiunkat megjelenít, azt a kultúrát, amiért érdemes küzdeni!

 

 

Sok sikert kívánok képviselő úrnak és azt, hogy munkájában lelje örömét ő maga és a választókörzet valamennyi lakója is!J.M