Hírek - Dr. Kovács József

Dr. Kovács József: Támadásra készül a maffiabaloldal (akik egyszer már elárulták az országot... vagy sokszor?) - Sajtóközlemény

Dr. Kovács József: Támadásra készül a maffiabaloldal (akik egyszer már elárulták az országot... vagy sokszor?) - Sajtóközlemény

Lehullt a lepel az elmúlt 20 év legsúlyosabb politikai botrányáról. Kiderült, hogy a baloldal lepaktált az alvilággal a 2010-es választások előtt.
A Gyurcsány-Bajnai-kormány az ördöggel is cimborált, hogy a választásokat befolyásolja és megtartsa hatalmát.

A Portik-Laborc-ügy titkosszolgálati dokumentumaiból tudjuk, hogy a baloldal megegyezett az alvilággal, és bűnözőkkel végeztette el a piszkos munkát saját hatalma megőrzése érdekében. Elég volt csengetni, Portik Tamás és körei készséggel szállították a megrendelt információkat a szocialistáknak. Mindent, ami jól jöhet a választáson.

Az alvilág pénzelte is a baloldalt. Portik Tamás azt is elmondta, hogy személyesen hordta a pénzt a baloldali politikusoknak. Nem akarta, hogy a Fidesz győzzön, mert neki nagyon jól ment a szocialisták kormányzása alatt. Tudta, ha a Fidesz győz, megy a börtönbe. Így is lett.

Dr. Kovács József (


A baloldal erkölcsileg megbukott. Tisztességes, rendes ember nem egyezkedik bűnözőkkel.  Ez egy maffiabaloldal. Ma ugyanazok készülnek a baloldalon választásra, akik egyszer már együtt lepaktáltak az alvilággal, akik egyszer már tönkretették az országot, tönkretették Békés megyét.

A Gyurcsány-Bajnai-szövetség magyarázattal tartozik a békés megyei embereknek is.

Legfőképpen azoknak, akiket konkrétan tönkretettek. Ezek nem mások, mint a mezőgazdaságból  élők, a családi gazdálkodók.

Bizonyára minden békés megyei ember jól emlékszik a Bajnai Gordonhoz szorosan kapcsolható (a Wallis-csoport vezető tulajdonos volt a Hajdú Bét-ben) Hajdú Bét-re, melynek csődje, vagy ki tudja mije, sok ezer családot tett olyan szintig tönkre, hogy a kilátástalanságtól nem volt más választásuk, mint az öngyilkosságba menekülni. Ezen túlmenően a családok százai vesztették el otthonaikat, minden egzisztenciájukat.

De ide sorolható a 2002 és 2006 közötti időszak, amikor a szocialisták  által vezetett megyében a Gyurcsány-Bajnai-Varga triumvirátus közreműködésével tönkretették, bezárták a Békéscsabai Baromfifeldolgozót, Békés megye szimbólumát az István Malmot, a gyulai Tejporgyárat, melynek helyén már évek óta multi díszeleg (Tesco), ezzel végső csapást mérve a szarvasmarha ágazatra.

Vegetálásra ítélték a történelmi múlttal bíró Gyulai Húskombinátot is, padlóra küldve ezzel a békés megyei sertés ágazatot. A külföldi megrendelés az volt, hogy importáljunk más országokból fagyasztott sertést az egészséges, hazai - békés megyei - élő állatok feldolgozása helyett, amely az itt élő állattartó emberek megélhetését biztosította volna. Ma már csak elvétve találunk a portákon egy-egy sertést.

De ugyanezt tették a zöldségtermesztőkkel is, tönkretették a Konzervgyárat, bezáratták a Hűtőházat Békéscsabán.

Szégyent nem ismerve, ezek a hazaárulók Lovasberényben eldöntötték, hogy Békés megyében nincs szükség tüdőkórházra, ezzel számtalan súlyosan beteg ember életét kockáztatták.

Veszélybe sodorva a gyermekek gyógyuláshoz való jogát, minimálisra csökkentették a megyei gyermekkórház ágyainak számát, melyet összesen 60 ágyban állapították meg, mit sem törődve azzal, hogy kisgyermekek sorsa, élete került veszélybe. Mi több, még büszkék is voltak ezekre a minősíthetetlen tettekre.

Mindezek után mindenféle önkritikát nélkülözve, ezek akarnak visszakerülni a hatalomba, mert a kenyéradó gazdáik, a bankok és a multik ezt kívánják, és az ő bankszámláik is nagy valószínűséggel így hízna tovább.

A maffiabaloldalból egyetlen jó érzésű, magyar állampolgár sem kér újra, mert az ő visszatérésük egyet jelentene mindannak az erőfeszítésnek a tönkretételével, amit a jelenlegi kormány az elmúlt 3 évben vért verejtékezve megtett, hogy Magyarország működőképes, önálló, Európa egyik legdinamikusabban fejlődő országa legyen.

Mi, mint ahogy eddig is, kizárólagosan az emberek oldalán állunk. Ezt bizonyítja a rezsicsökkentés, ezt bizonyítják mindazok az intézkedések, amelyek nem az embereket, hanem az extraprofitot produkáló bankokat és multikat vonják be a közteherviselés alá, amely alól Gyurcsány és Bajnai korábban nagyvonalúan mentesítette őket, és minden terhet az emberek nyakába rakott.Magyarország nem kér a maffiabaloldalból!

Dr. Kovács József

Választókerületi elnök

Békés megye 3. Vk.