Hírek - Dr. Kovács József

Megújult a Sarkadi Járási Hivatal épülete

Megújult a Sarkadi Járási Hivatal épülete
A Békés Megyei Kormányhivatal 1,2 milliárd forint vissza nem térítendő uniós pályázati forrást nyert el, melynek részeként megvalósult a Békés Megyei Kormányhivatal Sarkadi Járási Hivatal épületének energetikai fejlesztése.
Az ünnepélyes átadáson dr. Takács Árpád, a Békés Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott hangsúlyozta, hogy a felújított épület nemcsak a városkép javításához járul hozzá, hanem méltó módon képviseli a területi és helyi államigazgatásban betöltött szerepét. Dr. Kovács József, a térség országgyűlési képviselője köszöntőjében arról szólt, hogy a járási hivatalok és kormányablakok nagy segítség az állampolgárok számára, hiszen így egyszerűen és a lakhelyhez közel lehet elintézni a hivatalos ügyeket. 


Megújult a Sarkadi Járási Hivatal épülete
Energetikai korszerűsítés valósult meg a Békés Megyei Kormányhivatal Sarkadi Járási Hivatal épületébenA beruházás keretében a Sarkadi Járási Hivatal épületének energetikai korszerűsítése tavaly ősszel valósult meg. Hőszigetelték az épület homlokzatát, kicserélték a nyílászárókat, és korszerűsítették a fűtést. Az épület tetejére napelemes rendszert szereltek, amely jelentős villamos energia megtakarítást eredményez.
/T.D.